Warmińsko-mazurskie ? To wy tam musicie zimówki zakładać? Zimny w tym roku nie było, podczas najbliższej też się nie zapowiada. Temat o zimówkach to chyba w kontekście ceny bo po przy zmiennych warunkach pogodowych słupki parametrów nie uchronią przed rowem.
Skrzynia biegów a sprzęgło
Zwiń
X
-
Skrzynia biegów a sprzęgło
Witam mam pytanie bo posiadam skrzynie o oznaczeniu EGS oraz sprzęgło jednomase. Aktualnie moja skrzynia EGS zaczyna się sypać i mam zamiar wsadzić skrzynie
EUH - silnik PD Octavia I, Golf IV, Audi A3 tu podchodzi P&P oraz troszkę dłuższy 5B oo 100obr niż moja skrzynia EGS
lub
GGU - PD Fabia, Polo, Ibiza najdłuższa skrzynia w sensie ma najdłuższy 5B jaki jest w skrzyniach z grupy VW a do przełożenia ze skrzynie EGS flansze oraz przyszlifowanie obudowy aby górna łapa od skrzyni pasowała.
No i teraz mam pytanie czy do tych skrzyń które wymieniłem będzie pasować jednomasa ?? Wiem że swego czasu w silnikach VP były jednomasy potem jest zastąpiono dwumasem.
Jak mi dojdzie jeszcze do skrzyni dwumas to cena zrobi się już sporaNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
-
-
SuchyX, u siebie mam jednomasę, ale tak już kupiłem mojego szkodnika :wink:
Apropo, na kiedy planujesz moda?
Sprzęt już skompletowany?O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
Komentarz